Tack alla ni som besöker oss när Nystart Enköping fäller upp parasollet på olika ställen runt om i kommunen!

Senast var vi utanför macken i Skolsta strax före midsommar och träffade både Skolstabor och besökare från andra delar av kommunen – och andra delar av Sverige. Det är mycket folk i rörelse i Skolsta! På bilden ses Nystarts Johnny Karlsson, Karin Fjällström och Bo Wannberg.

Diskussionen handlade även här om cykelvägar och förskolor. Och om den nyligen avgjorda frågan om Ena Energi.

Ämnena som togs upp påminde om det som var aktuellt då vi var utanför Tempo i Grillby den 24 mars, se bild nedan.

Bland de hetaste ämnena då fanns förstås biblioteket som många nu tycker att det dags att hitta en ny lokal till. Nystart håller med! Även cykelväg till Skolsta och möteslokaler för de lite yngre ungdomarna nämndes.

 

En diskussion som dykt upp är även förskolans nybyggnad, som vi behöver ta hand om. Den behövs.

Många var också glada att bussen nu trafikerar Grillby. Äntligen!

Och att det byggs hus nu i Grillby är också positivt – även om det gärna får byggas ännu mer.

 

 

Enköping är som alla vet mycket mer än tätorten Enköping. Nästan hälften av alla som bor i Enköpings kommun bor i någon av våra kransorter eller på landsbygden.

Den här mixen av mellanstor stad, mindre samhällen och landsbygd är en styrka för vår kommun. Om vi hanterar det rätt.

Vi i Nystart är stolta över allt det som vi fått förmånen att bidra med under den här mandatperioden. Men vi ser också att det finns mycket kvar vi kan göra för att utveckla hela kommunen – om vi gör det tillsammans.

Därför samlar vi nu intryck runt om i vår kommun. Strax före jul bjöd Nystart på glögg utanför Ica i Örsundsbro och fick många intressanta inspel på hur den delen av kommunen kan utvecklas.

Och nyligen besökte vi en handbollsmatch och pratade politik i Fjärdhundra sporthall.

Goda idéer som kommer fram runt om i kommunen kommer vi att presentera här på hemsidan, där vi också berättar hur vi kommer att jobba för att förverkliga idéerna.

Nystart fortsätter att dammsuga hela vår kommun på nya möjligheter att utveckla kommunen. Håll utkik här på vår hemsida så ser du när du kan träffa oss nära dig. Eller hör av dig så bokar vi in ett besök!

Väl mött!