Oberoende och lokalt för Enköpings bästa

Nystart Enköping är ett oberoende lokalt parti utan ideologiska låsningar. Vi står för ett jämlikt samhälle där alla människor är lika mycket värda. Med god ekonomisk hushållning hanterar vi sakfrågor för  Enköpings bästa, hållbart såväl ekologiskt som socialt. Vi låter Enköping vara Enköping.

NYSTARTS HÅRDSATSNING PÅ VALET 2018

Nystart Enköping satsade förstås ordentligt på valet 2018, och det lönade sig med fem mandat i fullmäktige. Här på vår hemsida kan du se hur vi presenterade oss i olika forum:

Förstasidorna på våra fyra tidningar som berättar om Nystart hittar du längre ned på denna sida. De senaste två kan du läsa direkt här på webben.

Läs Nystarts valmanifest genom att klicka HÄR.

Nystarts valsedel och vår valfilm hittar du HÄR.

Se också Nystarts annonser HÄR.

En tidning säger mer än…

För att du ska få en känsla för Nystart Enköping rekommenderar vi att du läser våra senaste tidningar som vi delat ut till alla hushåll i hela kommunen. De finns här nedan.

Nystarts fjärde tidning – vår Valguide – gav vi ut lagom till slutspurten i valrörelsen. Du hittar den om du klickar på länken:

Nystarts Valguide 2018 (vår fjärde tidning)

 

…men det började redan 2014…

Den första tidningen gjorde vi inför valet 2014. Där beskrev vi vad vi ville jobba för ifall vi fick en chans att komma in i fullmäktige. Och det fick vi ju.

Den tidningen är i dagsläget inte läsbar via webben, men så här såg förstasidan ut. 

…och så gjorde vi en till…

Efter lite drygt halva mandatperioden gav vi i april 2017 ut vår andra tidning. I den berättade vi hur vi uppfyllt våra löften, hur långt vi kommit och vad som återstår. Och en massa annan läsning om Enköping i allmänhet och politiken i synnerhet.

Precis som vår första tidning blev den uppmärksammad och uppskattad. Den var ett bra underlag för diskussionerna på det årets Enköpingsmässa.

I dagsläget är den inte läsbar via webben.

…OCH EN TILL…

Lagom till Enköpingsmässan 2018, fem månader före valet, gav vi ut vår tredje 20-sidiga tidning.

I den berättar vi hur Nystart gjort skillnad under mandatperioden i Enköpingspolitiken, med våra 14 procent av väljarstödet. Och vi ger lite insyn bakom rubrikerna i den politiska debatten.

Här är en länk till hela tredje tidningen:

Bilaga 3

Läs vår tredje och fjärde tidning ovan så tror vi att du får en bra känsla för vad vårt parti står får, vad vi vill jobba för och hur vi vill utveckla Enköping.