Oberoende och lokalt för Enköpings bästa

Nystart Enköping är ett oberoende lokalt parti utan ideologiska låsningar. Vi står för ett jämlikt samhälle där alla människor är lika mycket värda. Med god ekonomisk hushållning hanterar vi sakfrågor för  Enköpings bästa, hållbart såväl ekologiskt som socialt. Vi låter Enköping vara Enköping.

NYSTARTS HÅRDSATSNING I TRE VAL

Nystart Enköping har nu berättat utförligt vad vi vill uppnå i tre omfattande valrörelser. Det bästa sättet att se vad vi står för är att ta del av vårt valmaterial. Vi står ju för det även efter valen! Här på vår hemsida kan du se hur vi presenterade oss i olika forum.  Några exempel:

Förstasidorna på våra fem tidningar som berättar om Nystart hittar du längre ned på denna sida. De tre senaste kan du läsa direkt här på webben.

All info inför valet 2022 finns HÄR.

Läs Nystarts valmanifest 2018 genom att klicka HÄR.

Nystarts valsedel och vår valfilm 2018 hittar du HÄR.

Se också Nystarts annonser 2018 HÄR.

En tidning säger mer än…

För att du ska få en känsla för Nystart Enköping rekommenderar vi att du läser våra senaste tidningar som vi delat ut till alla hushåll i hela kommunen. De finns här nedan.

Nystarts femte och senaste tidning gav vi ut inför valet 2022. Du hittar den HÄR.

Nystarts fjärde tidning – vår Valguide – gav vi ut lagom till slutspurten i valrörelsen 2018. Du hittar den om du klickar på länken:

Nystarts Valguide 2018 (vår fjärde tidning)

 

…men det började redan 2014…

Den första tidningen gjorde vi inför valet 2014. Där beskrev vi vad vi ville jobba för ifall vi fick en chans att komma in i fullmäktige. Och det fick vi ju.

Den tidningen är i dagsläget inte läsbar via webben, men så här såg förstasidan ut. 

…och så gjorde vi en till…

Efter lite drygt halva mandatperioden gav vi i april 2017 ut vår andra tidning. I den berättade vi hur vi uppfyllt våra löften, hur långt vi kommit och vad som återstår. Och en massa annan läsning om Enköping i allmänhet och politiken i synnerhet.

Precis som vår första tidning blev den uppmärksammad och uppskattad. Den var ett bra underlag för diskussionerna på det årets Enköpingsmässa.

I dagsläget är den inte läsbar via webben.

…OCH EN TILL…

Lagom till Enköpingsmässan 2018, fem månader före valet, gav vi ut vår tredje 20-sidiga tidning.

I den berättar vi hur Nystart gjort skillnad under mandatperioden i Enköpingspolitiken, med våra 14 procent av väljarstödet. Och vi ger lite insyn bakom rubrikerna i den politiska debatten.

Här är en länk till hela tredje tidningen:

Bilaga 3

Läs vår tredje och fjärde tidning ovan så tror vi att du får en bra känsla för vad vårt parti står får, vad vi vill jobba för och hur vi vill utveckla Enköping.