Camilla och Fjärdhundra Sportklubb prisades i Skolparken   

Camilla Dahlgren och Fjärdhundra Sportklubb mottog sina priser i Nystart Enköpings Påsktävling i strålande sol på Nationaldagen i Skolparken. 

Camilla hade skickat in det först öppnade rätta svaret, och belönades med 2.500 kr insatta på Enköpings Presentkort. Hon tog emot priset tillsammans med sonen Linus av Nystarts kommunalråd Anders Wikman.  

Dessutom skänkte Nystart 7.500 kronor till den lokala förening som Camilla Dahlgren valt: Fjärdhundra Sportklubb. Föreningen representerades av ordföranden Lisa Ekehult, som tacksamt tog emot ett stöd till den viktiga ungdomsverksamheten. 

Så här motiverade Camilla sitt val av förening: “Jag vill att pengarna skall gå till Fjärdhundra sportklubb. Dels för att det är den klubb mina tre barn spelar i, dels för att de stöttar och ställer upp för alla barn och ungdomar i och runt Fjärdhundra. Alla som vill får vara med ❤️”.

Tack alla ni som botaniserade runt här på Nystart Enköpings hemsida i påskveckan. Intresset för vår Påsktävling överträffade våra vildaste förväntningar. 

Jakten på de tre gömda påskäggen resulterade i 12.016 besök/sidvisningar på vår hemsida. Det är ett rekord som till och med överträffade dagarna runt valet 2022!

Tävlingen avslutades den 1 april. På de här sidorna var påskäggen gömda (vi låter dem ligga kvar ett tag så du kan se var de låg): 

10 år med Nystart som förändrat Enköping – Nystart Enköping (NE) (nystartenkoping.com)

Omsorgen om våra äldre måste fungera! – Nystart Enköping (NE) (nystartenkoping.com)

Striden är över – Bredsand är räddat! – Nystart Enköping (NE) (nystartenkoping.com)

Tävlingen utlystes i samband med Nystart Enköpings 10-årsjubileum, och möjliggjordes tack vare ett generöst bidrag från en av våra medlemmar. Tävlingen pågick 26 mars – 1 april. 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *